Projecten van yurt.be

Je vindt onze yurten van België tot Nederland, Portugal en Kreta

Kaasmakerij

Yurt in Rochefort

Yurt als degustatieruimte. In deze prachtige natuur vind je op een uitgestrekt domein bij een biologische landbouwer ook een uitgestrekt stuk grond met een yurt waar je kaas kunt komen proeven

yurt rochefort 3
yurt rochefort 2
yurt rochefort 1
Meditatie

onze Yurt in Chevetogne

Deze yurt wordt vooral gebruikt om tot rust te komen, te mediteren en een te worden met de natuur

yurt bouwen buitenkant
yurt chevetogne 3
yurt chevetogne 1
Healing centrum

Onze yurt op Kreta

Oneirema Natural Retreat : “Dank je Eric om ons te komen helpen om de yurt winterklaar te maken. Dank je allemaal om steeds aanwezig te zijn zowel in het fysisch als spiritueel aanwezig te zijn 🙏."

Een van Eric's Yin Yang Yurts staat al een jaar op ons land Oneirema op Kreta. "Hij heeft ze perfect afgestemd op onze omgeving waardoor de yurt verankerd is als het huis voor onze gemeenschap. De yurt geeft ons zowel in de winter als in de zomer beschutting voor de regen als de zon.

Wij gebruiken de yurt zowel als meditatieruimte, slaapzaal,  workshopruimte en woongedeelte. Het gevoel omringd te zijn door een cirkelvormige structuur, alleen gemaakt door natuurlijke materialen met een opening naar de hemel, wijst terug op het herinneren van de essentie van mens zijn in verbinding met de natuur die we zijn vergeten door in appartementen te leven.

We zijn Eric zo dankbaar voor zijn creatie en voor zijn vrijgevigheid om ons te helpen bij het opzetten en inwijden in het onderhoud van onze yurt."

yurt kreta 3
yurt kreta 2
yurt kreta 1
Ceremonies

onze Yurt in Nassogne

Michel: "Het project kwam naar me toe om een yurt te installeren om ceremonies van welzijn, meditatie, vrouwencirkel, cacaoceremonie en vele anderen te organiseren ...

Dus ging ik op zoek naar de ideale yurt voor dit project via internet en dat zijn er nogal wat en na reflectie ben ik naar een beurs geweest waar meerdere exposanten aanwezig waren.

Toen ik de yin yang yurt binnenging, voelde ik een energie van welzijn, omdat deze Mongoolse yurt is gebouwd volgens de gulden snede... en zelfs vandaag de dag, elke keer dat ik mijn yurt binnenstap, is dit gevoel er nog steeds."

yurt nassogne 4
yurt nassogne 2
yurt nassogne 2
Yurt voor sjamanistische rituelen

Ons nieuw project in Brasschaat

Bij Matthias starten we de bouw van een nieuwe yurt

opbouw van yurt dak
yurt vlechten
yurt bouwen eerste zeil leggen
Kinderen & groei

Onze yurt in de talentenboomhut van Laakdal

Bij Talentenboomhut worden kinderen via hun talenten terug in hun kracht gezet zodat ze kunnen opgroeien tot zelfverzekerde kinderen. Kinderen leren zo zichzelf en hun talenten kennen zodat ze fier kunnen zijn op wie ze zijn.

yurt de boomhut yurt als kinderatelier
boomhut1
yurt de boomhut yurt als kinderatelier
nl_NLDutch